Boeking

Nu boeken

Wil je Kevin op je evenement zien als dichter of presentator? Wil je een themagedicht of zoek je een ervaren lesgever voor je workshop? Aarzel niet en boek hem nu! Je kan dit formulier ook invullen om Kevin te contacteren voor andere zaken, zoals vragen over een van zijn optredens. Voel je dus vrij om een bericht te sturen.


  Veelgestelde vragen

  Wat kost het mij om Kevin te boeken?

  Dat is afhankelijk van het type organisatie en het doel van het optreden. Denk eraan dat Kevin een erkend slamdichter is en je desgewenst subsidies kan ontvangen via de Auteurslezingen van Literatuur Vlaanderen. Er wordt voornamelijk gewerkt met de kleine kunstvergoeding (KVR). Houd rekening met transportkosten.

  Zijn gratis optredens mogelijk?

  Nee. Waarom niet? Daarover schreef Kevin de column ‘Dichters houden van gratis optredens’ voor het poëzietijdschrift Awater. Die kan je hier lezen.

  Wat moet er aanwezig zijn?

  Voor een optreden of presentatie zijn een microfoon, een microfoonstandaard en een fles water het belangrijkste. Een aparte ruimte waar Kevin zich kan voorbereiden is aangewezen, een plek om te parkeren is een pluspunt. Voor een workshop zijn een pc, beamer en geluidsmonitoren nodig. De deelnemers dienen zich te voorzien van pen en papier.

  Kan ik subsidies ontvangen bij een boeking?

  Ja. Kevin is een door Literatuur Vlaanderen erkende slamdichter die jaarlijks gebruik kan maken van 15 auteurslezingen. Per lezing wordt er 100 euro gesubsidieerd. Daarbovenop brengt de organisator minstens 50 euro in. Een nauwkeurig stappenplan vind je op de website van Auteurslezingen.