Ik moest het lang voor mezelf houden, maar nu mag ik het kwijt: in 2024 ben ik 𝐃𝐢𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞 voor de gemeente Destelbergen! Ik werk er drie grote projecten uit: een poëzietuin bij de bibliotheek, een dorpsgedicht op basis van gesprekken met Destelbergenaars en een poetryslam voor kinderen. Vooral dat laatste project houdt me momenteel in een greep, net zoals de griep dat eerder deze week deed.

Ik ga de komende maanden langs op alle lagere scholen in Destelbergen om in het vijfde leerjaar workshops rond poetryslam te geven. Vervolgens mogen de leerlingen die willen op 26 maart deelnemen aan de eerste poetryslam van Destelbergen. Ikzelf zal de avond vakkundig aan elkaar praten.

Helaas startte dit project dus in mineur: afgelopen woensdag moest ik de eerste workshops geven, maar de griep had me in de ban. Ik leek nog net niet op Gollum en ‘My precious’ werd vervangen door ‘water en Dafalgan,’ maar ondertussen ben ik terug op de been. Volgende week woensdag ga ik ervoor, en ik heb er zin in!

 

Geen reactie's

Geef een reactie