Driesen vs Amse

Driesen vs Amse

𝐃𝐫𝐢𝐞𝐬𝐞𝐧 𝐯𝐬 𝐀𝐦𝐬𝐞 – THE BATTLE IS ON!

Toen ik onlangs onverwacht de Euregionale poetryslam Borderlines won, kreeg ik een stressgevoel. Ik besefte dat ik wellicht weer van die verdomde 𝒍𝒊𝒕𝒆𝒓𝒂𝒊𝒓𝒆 𝒃𝒂𝒕𝒕𝒍𝒆𝒔 moet doen. Daar heb ik al meer dan een keer mijn gat aan verbrand. Tik maar eens in Youtube ‘Kevin Amse vs Mon.’

Opeens kreeg ik een bericht van niemand minder dan collega-slamdichter Tom Driesen, voormalig Nederlands kampioen poetryslam, met de vraag of we niet enkele oefenbattles zouden doen. Geen betere manier om beter te worden dan door te oefenen, toch?

Gisterenavond spraken we dan af en legden we de regels vast. We doen 10 minuten battle, wie begint mag niet eindigen en het publiek kiest de winnaar. We hebben meteen al twee data vastgelegd: maandag 4 maart op You On Stage en woensdag 8 mei op De Sprekende Ezels Antwerpen.

3, 2, 1, fight!

Geen reactie's

Geef een reactie