Finale Borderlines: Euregion Literature

Finale Borderlines: Euregion Literature

Eind oktober nam ik deel aan de Vlaamse voorronde van de Euregionale poetryslam Borderlines. Dat is een poetryslam met voorrondes in de Nederlandstalige, Franstalige en Duitstalige regio’s rond Limburg. De omstandigheden in Hasselt zaten niet mee. Het was koud en er was geen verwarming noch deur en er was een erg klein publiek van 14 mensen. Ik belande, onder meer na een 10, in de finale tegen thuisspeler Lize. Winnen van haar bleek die avond niet mogelijk, maar een plek in de finale zat er wél in.

Voor het eerst sta ik dus in de finale van de Euregionale poetryslam. Daar neem ik het op tegen deelnemers uit Vlaanderen (Limburg), Nederland (Nederlands-Limburg), Wallonië (Luik) en Duitsland (Aken). De finale vindt dit jaar plaats in Duitsland te Aken. Ik kijk ernaar uit!

Geen reactie's

Geef een reactie